Acélszerkezet-Technika Kft.

H-2100 Gödöllő, Bercsényi M. u. 18/b Web: www.acelszerkezet-technika.hu Email: acelszerkezet.technika@gmail.com Fax: +36 28/ 788 150

keresés

2014. július 10., csütörtök 21:27

Tervezés, Mérnöki tanácsadás

Írta: 
Értékelés:
(3 szavazat)

Tervezés, Mérnöki tanácsadás

  

Önállóan működő mérnökirodánkban, sok éves szakmai tapasztalatainknak köszönhetően, a lehető legoptimálisabb megoldásokat kínáljuk az építeni kívánt csarnoképület tervezése során. Fő szempontként tekintünk a Megbízóink igényeire, így ezek alapján alakítjuk ki ár - érték arányban a legjobb megoldást.

 

Gyakorlati tapasztalatainkkal és társtervezőink összefogásával így koordináltan egy kézben tartva a tervezéstől a gyártáson keresztül a kivitelezésig irányítjuk az építési folyamatot, ezáltal téve még hatékonyabbá a munkavégzést. 

 

A tervezési feladatokon kívül, az iroda vállalja a tervek engedélyeztetéséhez, az épület használatbavételéhez szükséges ÉTDR - rendszerbeli feladatok átvállalását, az  építkezés során szükséges Elektronikus Építési Napló vezetésével kapcsolatos munkálatokat, a pályázatos projektekhez szükséges árajánlatok elkészítését, dokumentumok összegyűjtését.

 

Megjelent: 4283 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. január 21., csütörtök 09:51
Tovább a kategóriában: « Cégünkről